Servicii

Societatea noastra va ofera servicii de avocatura calificata atat pe linie de consultanta cat si pe linie de reprezentare in instanta. Putem fi avocatul dvs. la procese in faza de Judecatorie, Tibunale Municipiu si Judetene, Curti de Apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie, inclusiv Curtea de la Strasbourg.

Va putem reprezenta interesele in fata organelor de cercetare si ancheta penala penala: circa de politie, Inspectoratul General al Politiei, Judecatorii, Tribunale, Curti de Apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie sectiile penale, DNA, Toate Parchetele de pe langa judecatorii si Tribunale , Parchetul General in materie penala.

Acordam sistenta juridica calificata pentru intocmirea rapoartelor de Due Dilligence clientilor:

  • Fonduri de Investitii Straine;
  • Societati Comerciale Straine si Romanesti;
  • Bancile pentru Acordare Credit in vederea achizitiilor imobiliare in Romania.

Asiguram colaborarea cu notariate de inalta tinuta precum si contracte de asigurare a titlurilor de proprietate.

In materie comerciala: Infiintari firme, modificari in structurile comerciale, mariri de capital, asociati, orice relatii cu Registrul Comertului. De asemeni, litigiile de natura comerciala vor fi sustinute in fata instantelor de la Judecatorii pana la Inalta Curte de Casatie si Justitie- sectia comerciala, precum si in fata Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei. De altfel, va asistam societatiile comerciale in activitatea curenta, va asistam in faza de lichidare, in cadrul procedurii de faliment, de altfel, putem fi avocatul dvs. in calitate de creditori ai unei societati falimentare.

INEDIT! Consultanta la cerere cu avocat specializat in drept comunitar, concurenta, drept social european, drepturile si obligatiile cetatenilor romani care lucreaza in Spatiul Comunitar.

Nu semnati contracte de munca cu strainatatea pana nu ne consultati!

Exista documente pentru care nu trebuie sa mergeti la notariat, vi le putem atesta, cu stampila de atestator in baza Legii Avocatiilor.

In materie de drept civil cat si in materie de drept comercial si penal va rugam sa vizitati programul "AVOCATUL FAMILIEI".

Va putem asista la negocieri pentru incheierea unor Contracte civile sau comerciale, precum si in cazul concilierilor Contractelor comerciale si va putem fi alaturi la orice intalnire cu partenerul dvs. de afaceri.

2012 © Societatea Civila de Avocatura "Toader si Asociatii". Toate drepturile rezervate. 2012 © Civil Society Law Firm "Toader and Associates". All rights reserved. 2012 © La société civile des Avocats "Toader et les Asociees". Toutes les droites reservee.