Programul "AVOCATUL FAMILIEI"

Un nou concept despre activitatea avocatiala in societatea romaneasca : "AVOCATUL FAMILIEI".

Ce va ofera acest program?

INSCRIEREA IN PROGRAMUL "AVOCATUL FAMILIEI" PREZINTA AVANTAJE!

Economisiti timp si bani si va menajati sistemul nervos..noi va preluam dvs si tuturor membrilor familiei problemele juridice, tratandu-le cu cea mai mare confidentialitate.

Nu trebuie sa angajati 10 avocati specializati pentru 10 probleme diferite. INSCRIETI-VA IN PROGRAMUL "AVOCATUL FAMILIEI" SI VETI ECONOMISI TIMP SI BANI DEVENIND CLIENTII NOSTRII PREFERENTIALI. In orice moment veti dori un sfat pentru a va clarifica situatia dvs. sau unui apropiat al dvs. nu ezitati sa va programati la o consultatie. Aici veti gasi confidentialitate totala. Ne vom familiariza rapid cu intreaga gama de probleme ce va preocupa, servindu-va in consultanta, elaborarea acte si procese cu cea mai mare promptitudine.

DACA SUNTEM ALESI DE DVS CA FIIND "AVOCATUL FAMILIEI" VA VETI BUCURA DE O REDUCERE DE 30-40% DIN ONORARIU DE ASISTENTA SI REPREZENTARE IN FATA INSTANTEI DIN ROMANIA SI STRAINATATE.

I. PROBLEME LEGATE DE AVEREA FAMILIEI DVS.

Aveti de recuperat o casa, bijuteriile familiei dvs. ce au fost confiscate, alte valori?, Nu ati fost despagubiti de catre cei care v-au deposedat familia de agoniseala bunicilor si a parintilor dvs?, Doriti sa reabilitati o ruda, care, in vremea instaurarii regimului comunist, a fost condamnata?, Doriti recuperarea averii confiscate?

Societatea noastra va pune la dispozitie servicii de un inalt profesionalism pana la Curtea de la Strasbourg!

II. PROBLEME LEGATE DE DREPTUL FAMILIEI

Conflicte domestice, Divorturi, Partaje intre soti, Pensii de intretinere pentru copiii minori si pentru fostii soti/ sotii, incredintari si stabilire domiciliu minor, Programe de vizitare minor, Probleme legate de mosteniri: Testamente; Donatii; Contracte de intretinere pentru batrani cu sfaturi acreditate in domeniu.

III. INVESTITIILE FAMILIEI DVS.

Va putem conseila si ne luam responsabilitatea asistarii oficiale: In situatia in care dvs. sau un alt membru al familiei doriti sa faceti o investitie,

Daca doriti sa achizitionati o casa, un teren, sa incheiati un Contract de Sponsorizare, sa cumparati actiuni sau parti sociale va asteptam sa ne contactati, Daca doriti acte de proprietate in favoarea copiiilor dvs. minori, daca doriti sfatul de administrare a propriei averi adresati-va Societatii noastre.

Daca firma dvs. sau a familiei dvs. se gaseste in impas juridic ori doriti consultanta confidentiala in domeniul dreptul afacerilor, APELATI LA AVOCATUL FAMILIEI DVS.

Doriti sa va asigurati casa, bunurile (bijuterii, obiecte de arta) sau chiar viata dvs? Va consiliem cum este mai bine sa procedati!

Constructorul dvs. nu si-a respectat obligatiile, nu v-a predat casa la timp, aveti probleme cu antreprenorul sau cu constructorul? Avem solutie in toate aceste cazuri.

IV. VA AJUTAM SI IN MATERIE PENALA

Daca unul din membrii familiei dvs. este victima unei infractiuni il putem reprezenta ca parte civila sau parte vatamata in procesul penal.

Cu aceeasi probitate profesionala ne vom face datoria daca unul din membrii familiei dvs. savarseste o infractiune pentru care este cercetat penal (Acordam asistenta de URGENTA, puteti evita prezenta unui avocat din oficiu care sa nu va cunoasca familia si fata de care nu functioneaza aceeasi confidentialitate pe care v-o acordam noi).

V. ALTE PROBLEME JURIDICE PE CARE VI LE REZOLVAM IN CADRUL PROGRAMULUI "AVOCATUL FAMILIEI"

Adoptii nationale si internationale, Returnarea minorilor in cazul in care unul dintre parinti domiciliaza in strainatate, Instituiri tutele/ curatele si asistenta in cadrul acestor procese.

Doriti sa va asigurati patrimoniul personal inainte de incheierea unei casatorii din dragoste, care sa va fereasca de orice necaz si pe dvs. si pe viitorul sot/sotie (Contracte prenuptiale).

Avem experienta in astfel de litigii!

PENTRU TOATE ACESTEA AVETI NEVOIE MARE DE "AVOCATUL FAMILIEI"

2012 © Societatea Civila de Avocatura "Toader si Asociatii". Toate drepturile rezervate. 2012 © Civil Society Law Firm "Toader and Associates". All rights reserved. 2012 © La société civile des Avocats "Toader et les Asociees". Toutes les droites reservee.