Onorarii

Onorariile sunt proportionale cu dificultatea si durata consultatiei sau a activitatii prestate pentru client, promovand principiul negocierii directe.

Clientii inscrisi in programul clientul-abonat beneficiaza de anumite reduceri si prioritati, astfel:

In materie comerciala prima consultatie este gratuita in cadrul proceselor comerciale, firmele carora le dam consultanta pe baza de abonament lunar se bucura de reducere de 30-40% in asistenta in fata instantei.

Cei ce fac parte din programul "AVOCATUL FAMILIEI" atat in materie civila, penala, cat si comerciala, onorariile in cadrul proceselor in fata instantelor vor fi reduse tot cu 30-40% fata de clientii din afara programelor. Tot pentru cei inscrisi in programul "AVOCATUL FAMILIEI" Societatea poate credita clientii cu privire la achitarea onorariilor in asa fel incat persoanele fizice care au nevoie de asistenta rapida si sunt in imposibilitatea imediata de plata sa-si obtina asistenta juridica dorita

Astfel, valabil pentru toti clientii este ca onorariile se stabilesc in functie de dificultatea si intinderea cazului, fiind calculate astfel: onorarii fixe, per ora, de rezultat, procentual (de succes) si abonament.

2012 © Societatea Civila de Avocatura "Toader si Asociatii". Toate drepturile rezervate. 2012 © Civil Society Law Firm "Toader and Associates". All rights reserved. 2012 © La société civile des Avocats "Toader et les Asociees". Toutes les droites reservee.