Avocat Dreptul Familiei

Biroul nostru de avocatura asigura servicii de consultanta specializata, asistenta si reprezentare in solutionarea pe cale amiabila, in cadrul procedurilor de mediere dar si in fata instantelor de judecata pentru toate tipurile de cazuri de dreptul familiei. Specializatile avocatilor nostrii in dreptul familiei sunt problemele legate de divort, adoptii de copii, exercitarea autoritatii parintesti, partaj judiciar, si cazuri international de competent instantelor romane precum divortul international (cu element de extraneitate), rapirea internationala de minori si alte cazuri asemanatoare.

Abordarea Casei noastre de avocatura ii ajuta pe clienti sa intelega implicatiile practice si juridice ale unui process in domeniul dreptului familiei, astfel incat avocatii nostril va vor sfatui urmarind interesul fiecarui client in parte, incarcand solutionarea sip e cale amiabila acolo unde este cazul, astfel incat implicatiile sufletesti sa fie cat mai reduse dar luand in considerare si costurile sau timpul necesar pentru solutionarea conflictelor.

O abrodare noua si cu rata mare de success in cadrul Biroului nostru de avocatura este reprezentarea/asistarea in cadrul medierii, finalizata prin semnarea unui acord. Beneficiile acestei proceduri sunt: timpul mai scurt de rezolvare a problemelor, conturi mai mici (in cazul partajului prin acord la mediere taxa de timbru este de 50% fata de cea platita daca va adresati direct instantei de judecata); confidentialitate si cea mai importaanta: decizia si solutia finala va apartine dvs, nu unei instante de judecata. Asistenta si reprezentarea avocatilor nostril in instanta se concentrata pe solutii special concepute pentru fiecare client si caz in parte, plecand de la interesele clientilor si asigurandu-va confidentialitatea si discretia necesara in astfel de problem familiale.

Va putem asista la negocieri pentru incheierea unor Contracte civile sau comerciale, precum si in cazul concilierilor Contractelor comerciale.

2012 © Societatea Civila de Avocatura "Toader si Asociatii". Toate drepturile rezervate. 2012 © Civil Society Law Firm "Toader and Associates". All rights reserved. 2012 © La société civile des Avocats "Toader et les Asociees". Toutes les droites reservee.