Avocat Drept Penal

Casa noastra de avocatura are avocati specializati si in probleme de drept penal.

Misiunea avocatilor specializati in aceasta materie este aceea de a va apara interesele si va ajuta sa va exercitati drepturile atat in faza de urmarire penala, cat si in fata instantei de judecata, fie ca sunteti faptuitor/inculpat sau parte vatamata.

In cazul in care sunteti vicitma unei infractiuni si apeland la aparare inca din primul moment va puteti constitui parte civila intr-un dosar penal va putem ajuta sa va daunele de pe urma comiterii faptei.

Daca sunteti invinuit sau inculpat intr-o cauza penala nu inseamna ca veti fi gasit in mod obligatoriu vinovat și condamnat de catre o instanta de judecata. Situatia dumneavoastra poate fi imbunatatita, daca aveti alaturi un avocat de drept penal care actioneaza operativ in acest domeniu.

Casa noastra de avocatura are avocati specializati si in probleme de drept penal. Misiunea avocatilor specializati in aceasta materie este aceea de a va apara interesele si va ajuta sa va exercitati drepturile atat in faza de urmarire penala, cat si in fata instantei de judecata, fie ca sunteti faptuitor/inculpat sau parte vatamata. In cazul in care sunteti vicitma unei infractiuni si apeland la aparare inca din primul moment va puteti constitui parte civila intr-un dosar penal va putem ajuta sa va daunele de pe urma comiterii faptei Daca sunteti invinuit sau inculpat intr-o cauza penala nu inseamna ca veti fi gasit in mod obligatoriu vinovat și condamnat de catre o instanta de judecata. Situatia dumneavoastra poate fi imbunatatita, daca aveti alaturi un avocat de drept penal care actioneaza operativ in acest domeniu.

In materie de drept civil cat si in materie de drept comercial si penal va rugam sa vizitati programul "AVOCATUL FAMILIEI".

Va putem asista la negocieri pentru incheierea unor Contracte civile sau comerciale, precum si in cazul concilierilor Contractelor comerciale si va putem fi alaturi la orice intalnire cu partenerul dvs. de afaceri.

2012 © Societatea Civila de Avocatura "Toader si Asociatii". Toate drepturile rezervate. 2012 © Civil Society Law Firm "Toader and Associates". All rights reserved. 2012 © La société civile des Avocats "Toader et les Asociees". Toutes les droites reservee.