Avocat Divort si Partaj

Te-ai hotarat sa divortezi? Te putem ajuta cu cele mai bune sfaturi juridice pentru a obtine divortul rapid, elegant si fara complicatii.

Contactati-ne  la: 0040726287910 Sau

 0040722304969

Divortul este de multe ori un soc emotional pentru ambii parteneri. Este important sa apelezi la un avocat specializat in divort, partaj, custodie minori pentru a obtine ceea ce iti doresti in cel mai scurt timp posibil.

Divortul intre soti apare dupa ruptura emotionala dintre cei doi. Cand sotii decid sa divorteze apar multe decizii de luat. Din punct de vedere juridic, va putem ajuta sa luati cele mai bune decizii in ceea ce priveste modalitatea de separare efectiva, programul de vizitare al minorilor, modalitatea in care parintii contribuie la intretinerea copiilor si locuinta copilului. Puteti apela la institutia medierii pentru a solutiona pe cale amiabila toate aspectele pe care le implica divortul dumneavoastra.

Totodata,va putem sfatui  in caz de neintelegere intre soti cu privire la:
– Culpa desfacerii casatoriei
– Stabilirea locuintei minorilor
– Custodia minorilor
– Programul de vizitare al parintelui de care sunt separati copii
– Pensie intretinere
– Numele dupa desfacerea casatoriei
– Partajarea bunurilor comune

In cazul unui divort sunt mai multe aspecte de luat in considerare din punct de vedere juridic, iar avocatii nostri va pot ajuta sa obtineti ceea ce doriti in cadrul unui proces, in care va asistam cu profesionalism.

Vrei sa divortezi ? Scrie-ne acum pentru o prima intrevedere!

Contacteaza-ne acum:

Sau suna acum !!!