Despre noi

Societatea de avocatura “Toader si Asociatii” ofera servicii de reprezentare la toate treptele de jurisdictie (judecatorie pana la ICCJ). Oferim asistenta juridica, consultanta juridica, negocieri in domeniul dreptului civil, drept comercial, dreptul familiei, drept international. De asemenea oferim consultanta in retrocedari, infiintare firme, procese de divort sau partaj, procese de mostenire, succesiune, intabulare.

Ati avut o mare inspiratie sa accesati site-ul nostru! Aici veti gasi rezolvarea problemelor dumneavoastra juridice, sfaturi competente in materie de drept si nu in ultimul rand confidentialitatea de care consideram ca trebuie sa va bucurati!

Daca va adresati Societatii de Avocati “Toader si Asociatii” aveti posibilitatea de a opta pentru programul “AVOCATUL FAMILIEI” sau pentru programul de consultanta speciala pentru firma dvs. In ambele situatii veti beneficia de servicii de inalt profesionalism a Societatiilor si Cabinetelor de Avocati cu care colaboram, iar, in aceasta structura clientela proprie a Societatii va beneficia si de mari reduceri de onorarii in cadrul proceselor, precum si credit in activitatea de consultanta permanenta. Pentru mai multe detalii accesati programul “AVOCATUL FAMILIEI”, al carui mentor este Societatea “Toader si Asociatii”, marca inregistrata la OSIM.

Avocatii principali

Ceilalti asociati si colaboratori inclusiv Cabinete Asociate pot prelua in cadrul Societatii “Toader si Asociatii” problemele dvs., pe care le vom rezolva cu promptitudine si la nivelul celor mai inalte asteptari.
Colaboram cu experti in toate domeniile, Birouri de Executori, Notariate, Banci.
Credem ca vom reusi sa acoperim in acest fel o paleta larga in probleme juridice, inclusiv pledoarii rezonante pentru dumneavoastra.

Aveti o problema juridica de rezolvat? Contactati-ne acum!

Avocat Online este o noua sectiune a site-ului nostru care vine in sprijinul dumneavoastra. Daca aveti nevoie de un sfat juridic de specialitate, puteti apela la aceasta sectiune pentru a obtine o consultatie juridica gratuita prin e-mail, accesand pagina Avocat Online.