Av. Ionela Georgescu

Mentorul Societatii noastre – Avocat Ionela Georgescu a parcurs de-a lungul carierei incepute in 1979 toate tipurile de procese, inclusiv ralierea la sistemul international dupa anul 1989, regasindu-se din 1990 Avocat consultant pe site-ul Consulatului S.U.A. la Bucuresti. De asemenea, procesele cu rezonanta internationala nu s-au oprit aici, ci tocmai la Strasbourg, curte in fata careia au fost reprezentate interesele cetatenilor romani.

De altfel, mentorul Societatii noastre a reprezentat si reprezinta in continuare una dintre cele mai mari Case de licitatie- obiecte de arta din Europa inca de la infiintarea sa in 1990, Avocat Ionela Toader-Georgescu, fiind unul dintre membrii fondatori ai Casei de licitatie “ALIS”. Aceasta este doar una dintre firmele cu nume rezonante pe care o asistatam si reprezentam de-a lungul aniilor.

Av. Ionela Georgescu

0040722304969

ionelatdr@yahoo.com

Aveti o problema juridica de rezolvat? Contactati-ne acum!

Avocat Online este o noua sectiune a site-ului nostru care vine in sprijinul dumneavoastra. Daca aveti nevoie de un sfat juridic de specialitate, puteti apela la aceasta sectiune pentru a ne contacta, accesand pagina Avocat Online.